Vi kan hjælpe stoppe afskærmning

Vi haveassisted mange husejere står over afskærmning undgå afskærmning og gemme deres hjem. Vi ved pres du går igennem og har været på anden siden, og vi ved, hvordan långivere kan tale til dig. Navnet ringer løser ikke nogen problemer og kun får du som kunde forstyrret og føler sig alene. Vi ved nu er ikke tiden til forsmået långiver.

Grunden til at vi ved, er fordi vi arbejdede for långiveren, som nu har udstedt en afskærmning varsel. Vi ikke kun arbejdede for långiveren, men vi var også medvirkende til oprettelse af programmer, der vil undgå afskærmning på dit hjem. Et par måneder siden, efter at se hvor dårligt mortgagors står over afskærmning havde brug for en service fra en velrenommeret virksomhed, der vil kæmpe for deres klienter vi besluttede det var tid til at tilbyde hjælp, afskærmning og oprette en afbødning virksomhed, der vil kæmpe for deres rettigheder. Der er mange oplysninger, der ikke er afsløret at husejere i afskærmning og alle långiver er bekymret om er indsamling og ikke tænker på de potentielle problemer, en boligejer kan få, hvis de har et andet liv ændre begivenhed, ja de er tilbage i afskærmning .

Vores tilbud:

Realkreditlån modifikation:

Lån ændringerne typisk indebærer en nedsættelse af renten på lånet, en udvidelse af længden på sigt af lån, en anden type af lån eller enhver kombination af de tre. Modifikation er også en fantastisk løsning for en låntager, der ønsker at bo i deres ejendom, men ikke har råd til betaling tilpasses opad eller ikke helt har råd til det nuværende pant betaling. Lån modifikation kan også gøres for at redde dig fra en afskærmning. Da et lån modifikation anmodning typisk resulterer i mindre interesse, mange långivere, hvis ikke de fleste på dette punkt har ringe incitament til bare sige “ja. Der er mange grunde til at søge et lån modifikation, men ikke alle kan kvalificere. Realkreditlån modifikation realkreditlån er det samme som et lån modifikation. Et lån modifikation vil ændre dit eksisterende realkreditlån og give dig en frisk ny start i forvaltningen af dit hjem. Modifikation er sandsynligvis den bedste måde at spare din hjem Hvis din også op og ned på dit hjem og du har ikke været at betale din pant betaling.