Fixed Income investeringer

Med renten på 40 år nedture synes det vanskeligt at finde fast forrentede investeringer med høje udbytter. Pengemarkedsforeninger betaler investorerne omkring 1,4% og Commercial Paper kun eftergivende 2,3%. For dem er villige til at forpligte deres kapital i længere perioder, en 5 år Corporate Bond udbytter ca. 5%.
Hvordan en investor finde en god, høj fremstilling, fast indkomst investering uden at tage for meget økonomisk risiko? Mange investorer søger i obligationer udstedt af privatejet virksomheder, der har stærke balancer. I modsætning til fast forrentede privatejet investeringer der handler offentligt, obligationer handler ikke og derfor ikke går i værdi når renten stiger. Derudover private virksomheder har ikke Standard & Poors bedømmelser og derfor skal tilbyde investorer en højere udbytte for at tiltrække deres kapital. I mange tilfælde, private virksomheder at spørgsmålet højt udbytte obligationer ikke er villig til at sælge aktier, fordi de mener, at virksomheden vil være værd flere penge i fremtiden og vil hellere betale et højt udbytte til investorerne end en aktiepost i selskabet. Dette faktum alene er et godt tegn for investorer søger en alternativ fast forrentede investeringer til offentligt handlede obligationer.
Som et eksempel, globale finansielle kredit, udsteder LLC () en privat placering af 3 årig noter med en 12% kupon, der betaler renter hvert kvartal. En $100.000 investering vil give $12.000 om året af indtægter eller $4.000 hver tredje måned. Virksomheden har været rentabel i hvert år i de sidste 3 år, og ledelsen ikke er villig til at sælge aktier i selskabet. Dette er en fremragende situation for fastforrentede investorer til at forfølge for at ledelse ikke vil sælge en egenkapital andel af virksomheden er præcis grunden til en gæld investor bør være interesseret i de høje højtydende faste forrentede investeringer de udsteder .
Hvis du er en indkomst orienterede investor er det vigtigt at overveje hver investering omhyggeligt og sprede dine investeringer for at minimere risikoen. Selvom der er meget få høj højtydende investeringer i de offentlige markeder, med en lille grave og forskning fastforrentede investorer kan finde meget højere højtydende værdipapirer i det private marked uden at tage mere risiko.